Al meer dan 10 jaar is Calidad een begrip in het noorden. Ooit klein begonnen, maar inmiddels uitgegroeid tot een zorginstelling voor zowel jonge kinderen, jongvolwassenen en volwassenen, met onder andere psychosociale problematiek en/of een verstandelijke beperking.

Wij bieden zorg in een huiselijke sfeer waarbij niet alleen rekening gehouden wordt met de beperkingen van onze bewoners, maar juist ingezet wordt op de ontwikkeling van hun mogelijkheden. Wij bieden een veilige plek waar mensen zich op hun gemak voelen en voldoende ontplooiingsmogelijkheden hebben. Wij bieden cliënten ondersteuning, maar willen hen ook ervaring laten opdoen. Dit is een belangrijk principe voor het wonen en werken bij Calidad.

Calidad bestaat uit drie locaties. Twee van deze locaties zijn gelegen in een landelijke omgeving (+/- 3 km. van de zeedijk), aan de noordzijde van Uithuizen. En een gelegen in het dorp Uithuizen.
U vindt bij ons aangepaste woonbegeleiding, dagbesteding en ambulante begeleiding voor een brede doelgroep.

Kwaliteit

Calidad staat voor ‘kwaliteit’. Wij zetten ons volledig in om aan de nieuwste eisen in de zorg te voldoen zonder hierbij het allerbelangrijkste, namelijk; onze deelnemers en bewoners, uit het oog te verliezen. De kracht van kleinschaligheid is altijd een belangrijke pijler geweest binnen onze organisatie. Maar ook bieden wij veel doorgroeimogelijkheden; zo bieden wij, dagbesteding, ambulante begeleiding en hebben we een woongroep voor kinderen, jongeren en een voor (jong)volwassenen. Daarnaast is er ook een manege en een winkeltje waar wij zelf gemaakte producten verkopen.

Voor meer informatie over Calidad kun je contact opnemen via onderstaande gegevens en je kunt via deze link onze eigen website bezoeken: eigen website. Wees vooral welkom!!!

Zorgboerderij Calidad

Oude Dijk 53
9981 TJ Uithuizen
Tel.: 0595-431963
Mobiel: 0639755178